Geplaatst op

Column over kinderboeken

Zoals heel veel mensen wellicht al weten, maar misschien nog wel meer mensen niet. Ik schrijf al ruim 1,5 jaar een column over kinderboeken in de plaatselijke krant. Ik vind het een eer om te mogen doen. Ik merk ook dat er veel mensen zijn die wel interesse hebben, maar helaas niet de Jutter of de Hofgeest thuis ontvangen. Daarom zal ik vanaf nu elke keer mijn column ook op deze site plaatsen.

Het zijn allemaal pdf bestanden dus die kan iedereen vanaf heden lekker meelezen. En mocht je tips hebben voor nieuwe boeken of opmerkingen op mijn column, laat gerust een berichtje achter.

Ook zal ik proberen om vaker op mijn website een boek te bespreken. Ik ontvang zoveel boeken, maar ik kan ze helaas niet allemaal bespreken in de column. Gelukkig heb ik deze pagina!

Heel veel leesplezier!